Weten wat Mediation - op maat of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Loenen aan de Vecht.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Mediation - op maat uit Loenen aan de Vecht biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Loenen aan de Vecht.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Loenen aan de Vecht.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!