Meer informatie over wat Mediation Nijmegen of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Nijmegen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediation Nijmegen uit Nijmegen goed.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Nijmegen.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Nijmegen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!