error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Mediation Midden Nederland of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Hoevelaken.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mediation Midden Nederland uit Hoevelaken goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Hoevelaken.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Hoevelaken.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Mediation Midden Nederland
Branche
Mediation
KVK
54404169
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators