error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Mediation Leiden EWA of een andere mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes in te zien van mediators in de omgeving van Workum laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mediation Leiden EWA uit Workum op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Workum.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Workum.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Mediation Leiden EWA
Branche
Mediation
KVK
28112727
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators