Mediation Leiden EWA is een mediator die jou kan helpen bij een conflict. Om passende offertes in te zien van mediators in de omgeving van Workum laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Workum.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Zo snel mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Workum.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Mediation Leiden EWA uit Workum levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.