Mediation in het Groen is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Bergschenhoek.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Mediation in het Groen uit Bergschenhoek levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Bergschenhoek.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Bergschenhoek.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!