error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Mediation in het Groen of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Bergschenhoek.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Mediation in het Groen uit Bergschenhoek verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Bergschenhoek.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Bergschenhoek.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Mediation in het Groen
Branche
Mediation
KVK
57174830
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators