error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation Hilversum is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een conflict Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Loosdrecht.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation Hilversum uit Loosdrecht op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Loosdrecht.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Loosdrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Mediation Hilversum
Branche
Mediation
KVK
30099084
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-1990
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators