Mediation Hillen& Hillen MNWK is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Voorschoten.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation Hillen& Hillen MNWK uit Voorschoten goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Voorschoten.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Voorschoten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!