Mediation Het Vertrouwen is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een conflict. Om passende prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Wageningen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met een ander? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Mediation Het Vertrouwen uit Wageningen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Wageningen.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Wageningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!