error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Mediation Het Vertrouwen of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende offertes in te zien van mediators in de buurt van Wageningen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation Het Vertrouwen uit Wageningen goed.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Wageningen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van Wageningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Mediation Het Vertrouwen
Branche
Mediation
KVK
59690216
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators