error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation-Haarlem is een bemiddelaar die jou kan helpen met een ruzie Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Haarlem laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met een ander? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Mediation-Haarlem uit Haarlem levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Haarlem.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Haarlem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Mediation-Haarlem
Branche
Mediation
KVK
34164746
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators