error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Mediation Groep Twente of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in Hengelo laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Mediation Groep Twente uit Hengelo biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Hengelo.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators in de regio van Hengelo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Mediation Groep Twente
Branche
Mediation
KVK
55871828
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators