Mediation Groep Twente is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een ruzie. Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediators in de regio van Hengelo laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Mediation Groep Twente uit Hengelo levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Hengelo.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Hengelo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!