Mediation en Juridische Diensten Waterland is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een conflict. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de omgeving van Monnickendam.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Monnickendam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder obstakels? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Monnickendam.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation en Juridische Diensten Waterland uit Monnickendam goed.