error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation en Juridische Diensten Waterland is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Monnickendam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Mediation en Juridische Diensten Waterland uit Monnickendam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Monnickendam.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Monnickendam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Mediation en Juridische Diensten Waterland
Branche
Mediation
KVK
59870877
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators