Mediation- en Interimbureau Challenge is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Rotterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Oplossingen

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Rotterdam.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Mediation- en Interimbureau Challenge uit Rotterdam levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.