error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Mediation- en Interimbureau Challenge of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Mediation- en Interimbureau Challenge uit Rotterdam biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Rotterdam.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Mediation- en Interimbureau Challenge
Branche
Mediation
KVK
24423453
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators