Meer informatie over wat Mediation en Conflictcoaching of een andere mediator voor je kan doen? Om passende offertes in te zien van bemiddelaars in de regio van Almere laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Almere.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Almere.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mediation en Conflictcoaching uit Almere goed.