error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation- en Advies Bureau Kaminski is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Roermond.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Mediation- en Advies Bureau Kaminski uit Roermond verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Roermond.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Roermond.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Mediation- en Advies Bureau Kaminski
Branche
Mediation
KVK
37126214
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
27-06-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators