Weten wat Mediation- en Advies Bureau Kaminski of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Roermond.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Roermond.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Mediation- en Advies Bureau Kaminski uit Roermond verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Roermond.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.