Mediation Effect is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om passende prijsvoorstellen in te zien van mediators in de regio van Delft laat jij jouw details achter in het formulier.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Delft.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Delft.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Mediation Effect uit Delft levert objectieve bemiddeling tussen partijen.