error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Mediation de Poort of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de buurt van Woudenberg.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Mediation de Poort uit Woudenberg levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Woudenberg.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Woudenberg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Mediation de Poort
Branche
Mediation
KVK
58302468
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators