Mediation-Connect is een mediation specialist die jou kan assisteren met een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de buurt van Bergen op Zoom laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Bergen op Zoom.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Heb je ruzie met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Mediation-Connect uit Bergen op Zoom biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Bergen op Zoom.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.