error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation-Connect is een mediation specialist die jou kan assisteren met een ruzie Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van mediators in de buurt van Bergen op Zoom.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Mediation-Connect uit Bergen op Zoom verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Bergen op Zoom.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Bergen op Zoom.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Mediation-Connect
Branche
Mediation
KVK
62350153
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators