Mediation & Conflictbemiddeling Ton Verbrugge is een mediator die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediators in de regio van Urmond.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Mediation & Conflictbemiddeling Ton Verbrugge uit Urmond verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Urmond.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Urmond.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!