error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation-Coaching Drenthe is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Zuidlaren.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Mediation-Coaching Drenthe uit Zuidlaren verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Zuidlaren.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Zuidlaren.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Mediation-Coaching Drenthe
Branche
Mediation
KVK
62390309
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators