Mediation-Coaching Drenthe is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om passende prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van Zuidlaren laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Zuidlaren.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Zuidlaren.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediation-Coaching Drenthe uit Zuidlaren op de juiste plek.