Mediation Centrum Santpoort is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de buurt van Santpoort-Noord.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Santpoort-Noord.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Santpoort-Noord.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Mediation Centrum Santpoort uit Santpoort-Noord biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.