error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Mediation Centrum Santpoort of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede offertes te bekijken van mediators in de omgeving van Santpoort-Noord laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Mediation Centrum Santpoort uit Santpoort-Noord verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Santpoort-Noord.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Santpoort-Noord.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Mediation Centrum Santpoort
Branche
Mediation
KVK
66741564
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators