Weten wat Mediation Borger of een andere mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Borger laat jij jouw wensen achter in het formulier.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Borger.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Borger.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mediation Borger uit Borger goed.