error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation Borger is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een ruzie Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Borger laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation Borger uit Borger goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Borger.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Borger.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Mediation Borger
Branche
Mediation
KVK
56012829
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-09-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators