error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation at work is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een ruzie Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de omgeving van 's-Gravenhage.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation at work uit 's-Gravenhage op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks 's-Gravenhage.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Mediation at work
Branche
Mediation
KVK
65890760
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators