Erachter komen wat Mediation at work of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Mediation at work uit 's-Gravenhage biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.