Mediation @ Potentia Legis is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Rotterdam.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Mediation @ Potentia Legis uit Rotterdam verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Rotterdam.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!