error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Mediation Amsterdam of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation Amsterdam uit Amsterdam goed.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Mediation Amsterdam
Branche
Mediation
KVK
67309739
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-11-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators