Weten wat Mediation Amsterdam of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mediation Amsterdam uit Amsterdam goed.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Amsterdam.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!