Mediation 2moveForward is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de omgeving van Zaandam.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Zaandam.

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Mediation 2moveForward uit Zaandam verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Zaandam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.