Erachter komen wat Medarba of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de omgeving van Hilversum.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Hilversum.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Medarba uit Hilversum verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Hilversum.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.