error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Medarba is een mediator die jou kan ontzorgen bij een conflict Om op maat gemaakte offertes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Hilversum laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Medarba uit Hilversum op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Hilversum.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Hilversum.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met partners in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Medarba
  • Meikevermeent 19, 1070AE, Hilversum
  • 020-3641442
  • medarba.nl
Branche
Mediation
KVK
65663071
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators