Med 2 is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Zoetermeer.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Zoetermeer.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Zoetermeer.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Med 2 uit Zoetermeer verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.