Meander Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een conflict. Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in Groningen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Groningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Groningen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Meander Mediation uit Groningen verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.