Ontdekken wat MD Mediation & Juridisch advies of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Purmerend.

Taken

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Purmerend.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij MD Mediation & Juridisch advies uit Purmerend op de juiste plek.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Purmerend.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.