error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

MD Mediation & Juridisch advies is een bemiddelaar die jou kan helpen met een ruzie Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediators in de buurt van Purmerend laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? MD Mediation & Juridisch advies uit Purmerend levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Purmerend.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Purmerend.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

MD Mediation & Juridisch advies
Branche
Mediation
KVK
60308672
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators