Masther Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van Assen.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Assen.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Masther Mediation uit Assen goed.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Assen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.