error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Masteradvice of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de buurt van Westerhoven.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Masteradvice uit Westerhoven verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Westerhoven.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Westerhoven.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Masteradvice
Branche
Mediation
KVK
17168841
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-09-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators