Martini mediation is een mediator die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de regio van Delft.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Martini mediation uit Delft goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Delft.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Delft.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!