error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Martini mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om passende offertes te bekijken van mediators in de regio van Delft laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Martini mediation uit Delft biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Delft.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Delft.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Martini mediation
Branche
Mediation
KVK
68452403
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators