Martini Advocaten & Mediators is een mediator die jou kan helpen bij een conflict. Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediators in de omgeving van Groningen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Martini Advocaten & Mediators uit Groningen verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Groningen.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Groningen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!