Ontdekken wat Martine Klein advocaat & mediator of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Martine Klein advocaat & mediator uit 's-Gravenhage verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.