Marree en Dijxhoorn Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een onenigheid. Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de regio van Amersfoort laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Marree en Dijxhoorn Advocaten uit Amersfoort op de juiste plek.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Amersfoort.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amersfoort.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!