error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Marly Reijnders Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Ijsselstein laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Ijsselstein.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Ijsselstein.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Marly Reijnders Mediation uit Ijsselstein biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Marly Reijnders Mediation
Branche
Mediation
KVK
54443377
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators