error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Marly Reijnders Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de omgeving van Ijsselstein.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Marly Reijnders Mediation uit Ijsselstein verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Ijsselstein.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Ijsselstein.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Marly Reijnders Mediation
Branche
Mediation
KVK
54443377
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators