Marlies Tan advies en mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een ruzie. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de buurt van AMSTELVEEN laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Diensten

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van AMSTELVEEN.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Marlies Tan advies en mediation uit AMSTELVEEN op de juiste plek.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van AMSTELVEEN.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.