Marjon Habets is een mediation specialist die jou kan assisteren met een ruzie. Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Breda laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Taken

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Breda.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Marjon Habets uit Breda verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Breda.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.