error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Marjon Bosma Advocaat en Mediator of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Zwolle.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Marjon Bosma Advocaat en Mediator uit Zwolle verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Zwolle.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Zwolle.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We doen zaken met partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Marjon Bosma Advocaat en Mediator
Branche
Mediation
KVK
51950626
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators