Meer informatie over wat Marjon Bosma Advocaat en Mediator of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Zwolle.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Zwolle.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Marjon Bosma Advocaat en Mediator uit Zwolle op de juiste plek.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Zwolle.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.