Marjolein Antonissen is een mediator die jou kan assisteren met een ruzie. Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Breda.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Breda.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Breda.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Marjolein Antonissen uit Breda op de juiste plek.