error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Marjolein Antonissen is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een conflict Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de omgeving van Breda laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Marjolein Antonissen uit Breda goed.

Oplossingen

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Breda.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Breda.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Marjolein Antonissen
Branche
Mediation
KVK
57509840
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-03-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators