Maris mediation en advocatuur is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de omgeving van Overveen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Overveen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Overveen.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Maris mediation en advocatuur uit Overveen op de juiste plek.