Marije Ruijgh Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de regio van Waalre.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Waalre.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Marije Ruijgh Mediation uit Waalre goed.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Waalre.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.