error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Marieke Pisters Familierecht Advocaat & Mediator is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om goede kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Eindhoven laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Marieke Pisters Familierecht Advocaat & Mediator uit Eindhoven op de juiste plek.

Oplossingen

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Eindhoven.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Eindhoven.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Marieke Pisters Familierecht Advocaat & Mediator
Branche
Mediation
KVK
71497188
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators