Marieke Pisters Familierecht Advocaat & Mediator is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Eindhoven.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Marieke Pisters Familierecht Advocaat & Mediator uit Eindhoven goed.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Eindhoven.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Eindhoven.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!