Weten wat Marianne Smulders Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Aerdenhout laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Aerdenhout.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Aerdenhout.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Marianne Smulders Mediation uit Aerdenhout verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.