error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Margriet de Greef is een mediator die jou kan assisteren met een conflict Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Jaarsveld.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Margriet de Greef uit Jaarsveld op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Jaarsveld.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediators in de regio van Jaarsveld.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Margriet de Greef
Branche
Mediation
KVK
54735297
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators