error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Marga`s Werk is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een ruzie Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Peize laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Marga`s Werk uit Peize biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Peize.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Peize.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met verschillende partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Marga`s Werk
Branche
Mediation
KVK
02092206
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators