Erachter komen wat Marga`s Werk of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes in te zien van mediators in de omgeving van Peize laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Peize.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Marga`s Werk uit Peize goed.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de regio van Peize.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.