Marella van der Poel Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de regio van Naarden laat je jouw wensen achter in het formulier.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Naarden.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Marella van der Poel Mediation uit Naarden goed.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Naarden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze website. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.