error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Marella van der Poel Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een conflict Om passende kostenplaatjes te bekijken van mediators in Naarden laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Marella van der Poel Mediation uit Naarden op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Naarden.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Naarden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Marella van der Poel Mediation
Branche
Mediation
KVK
32125369
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators