Erachter komen wat Manyways mediation & Coaching of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Zwolle.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Manyways mediation & Coaching uit Zwolle verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Zwolle.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Zwolle.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!