Mandas Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om passende kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Voorschoten laat jij jouw wensen achter in het formulier.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Voorschoten.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Voorschoten.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mandas Mediation uit Voorschoten op de juiste plek.