Maljaars Mediation Conflictbemiddeling en Coaching is een mediator die jou kan ondersteunen met een conflict. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van Nieuwerkerk ad IJssel.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Nieuwerkerk ad IJssel.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Nieuwerkerk ad IJssel.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Maljaars Mediation Conflictbemiddeling en Coaching uit Nieuwerkerk ad IJssel op de juiste plek.